Brother

Brother - altid ”at your side”

Brother sætter fokus på kunden i alt, hvad vi gør. Vi forudser og imødekommer kundernes behov og overstiger deres forventninger, det er vores mission og det er det, som driver os. Vi vil altid være ”at your side”.

Brother blev oprindeligt grundlagt i Nagoya, Japan, i 1908 og har en rig historie i Europa, der strækker sig mere end 50 år tilbage. Brother har været repræsenteret i Danmark siden 1968, og i dag har Brother Nordic A/S i alt 78 ansatte fordelt på kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Baltikum.

Brother-gruppen leverer produkter og tjenester til kunder over hele verden med 17 produktionssteder (herunder 4 fabrikker tilhørende Brother Industries, Ltd.) samt 52 salgssteder i 44 lande og regioner over hele verden. På verdensplan beskæftiger Brother omkring 37.770 medarbejdere.

Produktmikset er ændret løbende henover årene og i dag består vores varesortiment af inkjet og laserprintere og alt-i-én modeller, mobile printere, scannere og professionelle labelprintere. Herudover tilbyder vi ekstra løsninger til dine maskiner samt MPS-løsninger til virksomheder.

Vi ser frem til at møde dig på Computerworld Summit 2020.
Læs mere om Brother her